Bibliotheek Marketing Technieken

Bibliotheek Marketing Technieken

Wat reclame betreft, staan ​​bibliotheken voor een intrigerende test. Terwijl beheerders geleidelijk veranderen in een meer verbonden bundel, met toegang tot geavanceerde apparaten en creatieve gedachten, schildert de populaire beoordeling van bibliotheken ze eigenlijk af als onopvallende stadsstructuren voor personen zonder veel echt gebruik buiten, mogelijk, boeken voor jongeren. Experts op het gebied van bibliotheekadvertenties hebben echt werk voor de boeg.

Bibliotheekadvertenties moeten de slimste oplossing hebben. Het vereist conventionele promotieprocedures om de huidige demografische komst te behouden. In ieder geval moeten bibliotheekexperts ook nieuwe manieren benutten om bibliotheken aan te bieden aan een onmiskenbaar mediawijs publiek. Hier is de manier waarop ze het kunnen doen:

Uw bibliotheek: meer dan alleen boeken. Boeken zijn niet het enige opslagmechanisme voor menselijke informatie. Bovendien hebben we het niet alleen over microfiches. Talloze bibliotheken bieden cd’s, films en verrassend downloadbare rapporten aan. Ook bieden een paar bibliotheken in vrij hervormingsgezinde Scandinavische landen aanzienlijk goed gekwalificeerde veronderstellingen. Waarom zou je een boek over ontwerpen nemen als je een uur kunt besteden aan het uitzoeken van de geest van een specialist?

Blog, blog, blog. In het geval dat je in Seattle woont (of ongeacht of je dat niet doet), kun je Shelf Talk, de eigen blog van de Seattle Public Library, gebruiken om meer te weten te komen over nieuwe ontwikkelingen in je buurtkantoor. Hoe dan ook, aangezien Seattle de best opgeleide stad van Amerika is, betekent dat niet dat ze al het schrijven voor een blog moeten oppotten. Waarom zou u een blog niet evalueren voor uw bibliotheek?

Records! Regelingen van boeken! Ook, meer boeken! Komt Kerstmis eraan? Waarom maak je geen overzicht van de 50 beste niet-Dickens-kerstverhalen aller tijden? Of aan de andere kant, tijdens Halloween, een overzicht van de 20 grootste griezelige verhalen ooit geschreven? Of aan de andere kant tien boeken die je graag zou willen hebben als je Cormac McCarthy’s “The Road?” Zorg ervoor dat je het overzicht op je blog plaatst – en vergeet niet iedereen te vertellen waar ze die stapel boeken kunnen krijgen!

Verschijnt momenteel in uw bibliotheek: popcultuur. Weet je nog toen Iron Man nummer één was in de bioscoopwereld? Niet al te ver weg was een kans om boeken over innovatie en ontwerpen te pitchen voor uw doelgroep (ook de echte grappen, voor het geval u ze in de buurt heeft). Onderzoek wat er op de planeet gebeurt, en wat individuen op dit moment interessant kunnen vinden. Maak op dat moment een presentatie om iedereen te vertellen waar ze de juiste boeken kunnen vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share