Solana-stieren kopen de dip, maar het opwaartse potentieel van SOL is beperkt tot $ 280

Solana-stieren kopen de dip, maar het opwaartse potentieel van SOL is beperkt tot $ 280

De Solana-prijs liep meer risico op een catastrofale beweging lager tijdens de verkoopdruk van woensdag dan de meeste cryptocurrencies. Het is een bewijs van Solana’s kracht en optimistische sentiment dat niet alleen de retracement beperkt was, maar Solana bleef handelen in de buurt van zijn hoogste punt ooit. Er zijn nu twee handelsmogelijkheden.

Solana stuitert hard na marktbrede uitverkoop, maar de richting op korte termijn is niet duidelijk

De Solana-prijs heeft een theoretische lange opzet met een stoporder voor kopen van $ 252,50, een stop loss van $ 242,50 en een winstdoel van $ 297,50. De invoer heeft echter enkele voorwaarden om te activeren. Er moet ten minste een triple-top of split triple-top worden gevormd voor $ 250 om geldig te zijn. De reden hiervoor is te wijten aan de uitgebreide kolom X’en in de huidige X-kolom. ethereum verwachting in de toekomst is positief. Daarom is een pullback nodig om te bevestigen dat een uitbraak van meer dan $ 250 waarschijnlijk duurzaam is. Bovendien, terwijl het verwachte winstdoel $ 297,75 is, zal het psychologische getal van $ 300 waarschijnlijk het meest waarschijnlijk worden geraakt.

 

Transactie

De lange zijde van de transactie wordt ongeldig als de huidige X-kolom de ingang bereikt voordat een triple-top zich ontwikkelt of als de Solana-prijs onder $ 220 daalt. Aan de korte kant van de markt ontwikkelt zich een hypothetische korte instap op basis van een poolpatroon. waar kun je bitcoin kopen met ideal? Het idee voor een korte instap zou een verkoopstoporder zijn bij de omkering van de huidige X-kolom met drie vakken (momenteel $ 230 op het moment van publicatie), een stopverlies van vier vakken en een verwachte winstdoelstelling van $ 155 – maar de keerzijde winst kan worden beperkt tot de ondersteuningsstructuur in de opwaartse trendhoek van $ 180.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share